dijous, 15 de març del 2012

VÍDEO CINQUELÀNDIA CARNESTOLTES


Mireu el vídeo de la classe de Cinquelàndia el dia de carnestoltes!!!
Per si vos interessa, la cançó és de Taio Cruz.

FITXES SOBRE LONGITUD


Descarrega aquestes fitxes sobre longitud, fes-les i torna-les a la mestra per a què les pugui corregir.

EXERCICIS SOBRE LONGITUD



Ja hem començat a treballat les mesures de longitud. Aquí teniu una pàgina interessant per practicar tot allò que farem a classe.

http://www.ceipjuanherreraalcausa.es/Recursosdidacticos/QUINTO/datos/03_Mates/datos/05_rdi/ud08/unidad08.htm

http://www.thatquiz.org/es-9/

http://www.edu.xunta.es/espazoAbalar/sites/espazoAbalar/files/datos/1285581262/contido/index.html

ESTILO DIRECTO E INDIRECTO

Aquí tenéis una ficha sobre el estilo directo e indirecto. La podéis descargar, imprimir y hacer. La profe os la corregirá si se la entregáis.
Haz click encima de la palabra ficha de color azul!!!

dilluns, 12 de març del 2012

LA NOSTRA COMPANYA AITANA RECIO

Mireu quina notícia ha sortit avui en el diari Última Hora Ibiza:

Aitana Recio logra el oro en figuras alevín en el nacional de Barcelona

La natación sincronizada ibicenca sigue progresando a pasos agigantados. Este fin de semana le tocó el turno al Club Natación Eivissa Sincronizada, que logró muy buenos resultados en el XII Campeonato de España alevín e infantil de invierno disputado en Barcelona. Lo más destacado fue la medalla de oro conseguida por Aitana Recio, la segunda que consigue en su categoría, en figuras alevín. Además, por equipos, el conjunto ibicenco se colocó como el octavo mejor de España en categoría infantil, con 127,83 puntos y el undécimo en alevín, con 105,39 puntos. En ambos casos, el campeón fue el Granollers.
Por el CN Eivissa Sincronizada viajaron un total de 21 participantes: Paula Castelló, Carla Escuer, Iris Lucas, Lidia Monfort, Aitana Morales, Antonella Pozzi, Aitana Recio, Eva Roselló, Lucía Sanz, Inés Torres y Natalia Tur (alevín) y Lorena Fernández, Carla Moreno, Andrea Salas, María Marí, Marina Torres, Sara Villanueva, Zaida Ribas, Ana Roselló, Paula Roig e Iris Barroso (infantil).

ENHORABONA CAMPIONA!!!!
 http://ultimahora.es/ibiza/noticia/deportes/deporte-ibiza/aitana-recio-logra-el-oro-en-figuras-alevin-en-el-nacional-de-barcelona.html

XERRADA L'IMPORTÀNCIA DE L'ESTALVI ENERGÈTIC

 

Avui han vengut n'Isa i na Kathe, mestres en ciència, per parlar-nos sobre energies renovables.
Ens han explicat què és l'energia, d'on l'obtenim (central tèrmica, hidroelèctrica, eòlica), el camí de l'electricitat (els alumnes de 5èA i B han fet un circuit "humà"), com estalviar energia, el compromís de l'energia (hem fet un mini-teatre amb els personatges Superestalviador i Malbaratadora) i finalment hem cantat el rap de l'energia.
En breu posarem fotos!!! Esteu alerta!!!